Laatste Nieuws

28-09-2008 14:01: Jeugdbrandweer Moerdijk eindigt op 3e plaats

Zaterdag 27 september hebben de aspiranten van Jeugdbrandweer Moerdijk deelgenomen aan een nieuw soort wedstrijd waarbij de pompbediener zelf de pomp van de brandweerwagen moet bedienen.
Om te kijken hoe deze pompbedieners het er in de praktijk van afbrengen is er een nieuw soort wedstrijd georganiseerd waar 10 ploegen uit Nederland voor ingeloot zijn.
Moerdijk was 1 van de gelukkigen die hieraan deel mochten nemen.
____________________
Lees Verder

15-06-2008 15:42: Jeugdbrandweer gaat niet door naar de finale

Zaterdag 14 juni speelden de junioren van Corps Jeugdbrandweer Moerdijk met 12 ploegen uit Nederland de halve finale wedstrijd in Krimpen a/d IJssel.
____________________
Lees Verder

11-05-2008 15:42: Jeugdbrandweer haalt weer goede punten

Corps Jeugdbrandweer Moerdijk heeft afgelopen zaterdag een wedstrijd gespeeld in de gemeente Binnenmaas (ís Gravendeel).
De dag begint met het gesprek dat vrijdagmiddag 3 brandweermensen in Drenthe omgekomen zijn en aangekomen bij de kazerne in ís Gravendeel wordt gelijk meegedeeld dat er daarom geen prijsuitreiking zal zijn aan het eind van de dag maar dat men de uitslag gemailed krijgt.
____________________
Lees Verder

23-03-2008 14:42: Eerste bekers 2008 zijn binnen!

De eerste bekers van het jaar 2008 zijn binnen voor Coprs Jeugdbrandweer Moerdijk. Op de onderlinge jeugdbrandweer wedstrijd georganiseerd door Jeugdbrandweer Geertruidenberg, heeft Corps Jeugdbrandweer Moerdijk de branden uitstekend kunnen blussen. Dit is zeker zichtbaar in het resultaat. Junioren behaalde de derde plaats en de aspiranten de eerste!

Klik op lees verder voor enkele foto's
____________________
Lees Verder

« < 5 [6]